fbpx

Підсумки прес-конференції #LEF2019

Сьогодні відбулася прес-конференція у Львівській міській раді з нагоди проведення 5-го Міжнародного LVIV ECO FORUM 2019.

На прес-конференції виступали: заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москалено, директор ЛМКП «Львівводоканал» Дмитро Ванькович, директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря, кампейнерка міжнародної кліматичної організації “350.org” Юлія Мельник та координатор програми Zero Waste Міста від Zero Waste Europe Jack McQuibban.

«Запрошую усіх на дискусію, яка стосуватиметься поводження з відходами. Матимемо до обговорення цікаві теми — це власне трансформація українського законодавства, розбудова муніципальної системи управління відходами, приклади з ЄС, еко-просвітництво», — відзначив Вадим Ноздря, директор ЛКП «Зелене місто».

«13 вересня ми будемо мати дві панельні дискусії про перехід України на 100% відновлювальних джерел енергії, як основне кліматичне рішення, а також говоритимемо про адаптацію до зміни клімату. Хочемо з представниками влади, громадськими активістами, проговорити ці теми, зокрема, чи можливо ще адаптуватися до зміни клімату в Україні і як це роботи”, — розповіла Юлія Мельник, кампейнерка міжнародної кліматичної організації «350.org».

«LVIV ECO FORUM збере велику кількість людей відповідальних за водні ресурси, поводження з відходами, кліматичні зміни в Україні і світі. Передбачено багато цікавих подій, дискусій, воркшопів, тому кожен зможе знайти для себе щось цікаве. Тому, усіх запрошуємо на Форум», — наголосив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

#LEF2019 відбудеться 12-13 вересня на «Арені Львів», запрошуємо!